mandag 3. januar 2011

Gjør håndarbeid.

Jobbe med hendene er faktisk supert for hjernekraften.Du kan også bli gladere av det ( en naturlig lykkepille)Mest fordi du ser resultatet av det du driver med,noe vi ofte ikke gjør lengre i dagens samfunn.Hjernen vår belønner oss når vi gjør arbeid som har mening og gir resultater. Hjernen vår skjønner deimot, ikke at vi har det bra når vi kjøper ferdig brød i butikken, vaskemarskinen vasker opp for oss og klerne er ferdig sydde. Hjernen vår bli glad at vi jobber med hendene, så gjør husarbeid oftere og skaff deg en praktisk hobby, som baking,strikking, snekkering eller hagearbeid. Finn noe som er meningsfylt for deg. Noe som utfordrer deg, men likevell er innenfor rekkevidde.

3 kommentarer:

  1. Hei
    Hvilken betalings ordning har du?
    Og priser på de forskjellige pinnene og hakkekroker lurer jeg også på?

    SvarSlett
  2. Ja da kjøpte jeg heller pinner av en annen. Synes det er merkelig kundeservice og ikke svare på smp. som burde vært oppgitt uten hendvendelser

    SvarSlett
  3. beklager sendt svar,har hatt noen problemer med dataen.,er du enda interissert kan du sende meg en mail på karin.hole82@gmail.com.Beklager enda en gang for å ikke ha svart deg før..

    SvarSlett